Λεπτομέρειες προϊόντος

280,00 €
Διαθεσιμότητα:
SKU: TS-Z65C
Η Pioneer διαθέτει μια ομάδα εξειδικευμένων επαγγελματιών σε όλη την Ευρώπη που έχουν τη γνώση, την εμπειρία και το πάθος να μπορούν να πουλήσουν και να εγκαταστήσουν τη σειρά Z και D της Pioneer. - Παραγγελίες μέχρι τiς 14:00 εκτελούντε αυθημερόν
Η λίστα αγαπημένων μου
Σύγκριση
Σε απόθεμα

Βυθιστείτε σε ανοιχτή και ομαλή στάση ήχου.

Ανακαλύψτε τα ηχεία της σειράς Pioneer TS-Z . Χρησιμοποιώντας τη διάσημη ιδέα ήχου «Open & Smooth» της Pioneer , το TS-Z65C διαθέτει πλέον ευρύτερο εύρος συχνοτήτων και ευρύτερο δυναμικό εύρος από οποιοδήποτε άλλο ηχείο Pioneer, που σημαίνει ότι το Pioneer TS-Z65C μπορεί πλέον να αναπαράγει «Ήχο υψηλής ανάλυσης» . Αυτό σημαίνει επίσης ότι η σειρά TS-Z παράγει λιγότερη παραμόρφωση σε υψηλά επίπεδα έντασης .

Προσθέτοντας τα χαρακτηριστικά του ήχου, το tweeter στη σειρά TS-Z έχει σχεδιαστεί για περιστροφή, μόλις εγκατασταθεί, για να σας δώσει την καλύτερη δυνατή κατεύθυνση του ήχου, ανάλογα με το πού τοποθετείται στο όχημα.

 

Κάθε στοιχείο του TS-Z65C έχει σχεδιαστεί για να σας προσφέρει μια υψηλής ποιότητας εμπειρία ήχου που είναι φυσική και πραγματικά συναρπαστική με εξαιρετικές λεπτομέρειες. 

 

Άνοιγμα & ομαλή <sup> TM <sup />

Αναβαθμίστε τον ήχο σας με το Pioneer TS-Z65C . Αυτό το σύστημα ηχείων 2 κατευθύνσεων 2 εκατοστών παρέχει έως 300 W Μέγιστη ισχύ και 100 W Ονομαστική ισχύ. 

 

Κατά τη διάρκεια της αξιοσημείωτης ιστορίας 80 ετών της Pioneer, η τεχνολογία ηχείων μας έχει επιτύχει τα όρια της αναπαραγωγής ήχου ποιότητας, με έναν ασυμβίβαστο σχεδιασμό που μπορεί να προσφέρει μόνο η Pioneer. Η Pioneer σχεδιάζει, κατασκευάζει και κατασκευάζει κάθε εσωτερικό ηχείο Pioneer σύμφωνα με τις ακριβείς προδιαγραφές απόδοσης και ποιότητας της Pioneer. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είμαστε υπερήφανοι που ονομάζουμε τα τελευταία ηχεία της σειράς Z και D «High Performance». Η Pioneer είναι παθιασμένη στην αναπαραγωγή μουσικής με την πιο αγνή μορφή και αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο εάν τα ηχεία έχουν εγκατασταθεί σωστά, μεγιστοποιώντας την απόδοσή τους στο συγκεκριμένο όχημά σας. Για να γίνει αυτό, η Pioneer διαθέτει μια ομάδα εξειδικευμένων επαγγελματιών σε όλη την Ευρώπη που έχουν τη γνώση, την εμπειρία και το πάθος να μπορούν να εγκαταστήσουν τις σειρές Z και D της Pioneer, προσφέροντάς σας την καλύτερη δυνατή ηχητική εμπειρία. Αυτά ταΟι συνεργάτες της Pioneer μπορούν να πουλήσουν και να εγκαταστήσουν τη σειρά Pioneer Z και D. Μην ακούτε μόνο τη μουσική σας, Ακούστε ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ. 

Προδιαγραφές

Άνοιγμα & Smooth TMΤο OPEN και το SMOOTH παρέχει ομαλή απόκριση συχνότητας και εκτεταμένο ηχοστάσιο
PERI Pioneer European Reference Installer
PERI Pioneer European Reference InstallerΗ Pioneer διαθέτει μια ομάδα εξειδικευμένων επαγγελματιών σε όλη την Ευρώπη που έχουν τη γνώση, την εμπειρία και το πάθος να μπορούν να πουλήσουν και να εγκαταστήσουν τη σειρά Z και D της Pioneer.
 

 

Κύρια χαρακτηριστικά

Μέγεθος 17 εκ
Μέγιστη ισχύς 300 W
Ονομαστική ισχύς εισόδου 110 W
Απόκριση συχνότητας 32 - 96.000
Ευαισθησία 85 dB
Αντίσταση 4 Ω
Συχνότητα Crossover 2000 Hz
Βάθος συναρμολόγησης 65 mm. Tweeter: 15 mm
Κοπή τρύπας 144 χιλ
Υλικό Woofer Aramid Fiber Cone
Τύπος πηνίου φωνής Χάλκινο στρογγυλό σύρμα 2 στρωμάτων
Τύπος μπομπίνας Voice Coil Glass Imide
Χαμηλότερη συχνότητα συντονισμού 59 Ηζ
Μεγαλύτερο μέγεθος 29 χιλ
Tweeter υλικό Σκληρός θόλος αλουμινίου
Μαγνήτες Woofer: Ferrite
Tweeter: Neodymium
Βάρος 1,02 κιλά
Ήχος υψηλής ανάλυσης  NAI
Άνοιγμα & Smooth TM NAI 
2-Way συστατικό NAI 
PERI Pioneer European Reference Installer Η Pioneer διαθέτει μια ομάδα εξειδικευμένων επαγγελματιών σε όλη την Ευρώπη που έχουν τη γνώση, την εμπειρία και το πάθος να μπορούν να πουλήσουν και να εγκαταστήσουν τη σειρά Z και D της Pioneer.