Λεπτομέρειες προϊόντος

213,05 €
Διαθεσιμότητα:
SKU: 11342U90CWX2
- Το προϊόν είναι ετοιμοπαράδοτο - Παραγγελίες μέχρι τiς 14:00 εκτελούντε αυθημερόν - Nα κρατηθεί η συσκευασία θα σας ζητηθεί... -- ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΕΧΕΙ ΤΑΙΝΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ..
Η λίστα αγαπημένων μου
Σύγκριση
Σε απόθεμα

 

  • LED-HL [~ H4]
  • έως και 250% φωτεινότερο φως
  • Δροσερό λευκό φως
  • LED Lumileds TopContact

Έως 250% φωτεινότερο φως

Οι νέοι λαμπτήρες προβολέων Philips Ultinon Pro9000 παρέχουν την εξαιρετική ορατότητα που χρειάζεστε κατά την οδήγηση. Προσφέρουν έως και 250% πιο φωτεινό, σταθερό φως στο δρόμο από το ελάχιστο νόμιμο για τους λαμπτήρες αλογόνου. Το βέλτιστο φάσμα τους καθιστά πιο ορατές τις οδικές πινακίδες. Δείτε περαιτέρω, αντιδράστε πιο γρήγορα!

LED OEM αποκλειστικά για Lumileds στη δευτερογενή αγορά

Πάντα ένα βήμα μπροστά, το Philips Ultinon Pro9000 οδηγεί τις επιδόσεις με τις αποκλειστικές μάρκες Lumileds TopContact LED κορυφαίας ποιότητας. Αυτά τα μοναδικά LED OEM παρέχουν βελτιστοποιημένη συνέπεια φωτός, παράγουν λιγότερη θερμότητα και διαθέτουν το ιδανικό χρώμα φωτός για ευκρινέστερη ορατότητα. Ένας λόγος για τον οποίο τα τσιπ LED Lumileds και οι λαμπτήρες προβολέων της Philips επιλέγονται από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές αυτοκινήτων στον κόσμο είναι ότι είναι εξοπλισμένοι με τα καλύτερα εξαρτήματα και τεχνολογίες, προσφέροντάς σας απαράμιλλη απόδοση και βελτιωμένη διάρκεια ζωής του λαμπτήρα.

Τεχνολογία

LED
Εφαρμογή
  • Υψηλή δέσμη
  • Χαμηλή δέσμη
Εύρος
Ultinon Pro9000
Ομολογία ECE
ΟΧΙ
Ονομασία
LED H4 11342 U90CW X2
Βάση
P43t
Τύπος
LED-HL [~ H4]
Τεχνικά χαρακτηριστικά
AirBoost, τεχνολογία SafeBeam

 

Τεμάχια ανά συσκευασία:1