Λεπτομέρειες προϊόντος

143,95 €
Διαθεσιμότητα:
SKU: TS-D65F
- Η Pioneer διαθέτει μια ομάδα εξειδικευμένων επαγγελματιών σε όλη την Ευρώπη που έχουν τη γνώση, την εμπειρία και το πάθος να μπορούν να πουλήσουν και να εγκαταστήσουν τη σειρά Z και D της Pioneer. - Παραγγελίες μέχρι τiς 14:00 εκτελούντε αυθημερόν
Η λίστα αγαπημένων μου
Σύγκριση
Σε απόθεμα

Βυθιστείτε σε ανοιχτή και ομαλή στάση ήχου.

Ανακαλύψτε τα ηχεία της σειράς Pioneer TS-D . Χρησιμοποιώντας τη διάσημη ιδέα ήχου «Open & Smooth» της Pioneer , αυτή η σειρά προσφέρει ανοιχτή σκηνή και ομαλή μετάβαση της απόκρισης του οδηγού για μια συναρπαστική εμπειρία που δημιουργεί πραγματικά τον απόλυτο ήχο στο αυτοκίνητο .

Προσθέτοντας τα χαρακτηριστικά του ήχου, το tweeter στη σειρά TS-D έχει σχεδιαστεί για περιστροφή μόλις εγκατασταθεί, για να σας δώσει την καλύτερη δυνατή κατεύθυνση του ήχου, ανάλογα με το πού τοποθετείται στο όχημα.

 

Το Aramid Fiber  που συνδέεται με το υλικό κώνου IMPP TM είναι ελαφρύ, άκαμπτο και ικανό να αντεπεξέλθει στις δονήσεις με αποτέλεσμα έναν ήχο ομαλό, καθαρό και πλούσιο σε γραμμικά μπάσα. Κάθε μοντέλο της σειράς Pioneer TS-D προσφέρει επίσης ευελιξία στην εύκολη εγκατάσταση .

Κάθε στοιχείο του TS-D65F έχει σχεδιαστεί για να σας προσφέρει μια υψηλής ποιότητας εμπειρία ήχου που είναι φυσική, ισχυρή και πραγματικά συναρπαστική με εξαιρετικές λεπτομέρειες.

 

Αναβαθμίστε τον ήχο σας με το Pioneer TS-D65F . Αυτό το σύστημα ηχείων 2 κατευθύνσεων 2 εκατοστών παρέχει μέγιστη ισχύ έως 270 W και ονομαστική ισχύ 90 W.

 

Κατά τη διάρκεια της αξιοσημείωτης ιστορίας 80 ετών της Pioneer, η τεχνολογία ηχείων μας έχει επιτύχει τα όρια της αναπαραγωγής ήχου ποιότητας, με έναν ασυμβίβαστο σχεδιασμό που μπορεί να προσφέρει μόνο η Pioneer. Η Pioneer σχεδιάζει, κατασκευάζει και κατασκευάζει κάθε εσωτερικό ηχείο Pioneer σύμφωνα με τις ακριβείς προδιαγραφές απόδοσης και ποιότητας της Pioneer. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είμαστε υπερήφανοι που ονομάζουμε τα τελευταία ηχεία της σειράς Z και D «High Performance». Η Pioneer είναι παθιασμένη στην αναπαραγωγή μουσικής στην πιο αγνή μορφή, και αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο εάν τα ηχεία έχουν εγκατασταθεί σωστά, μεγιστοποιώντας την απόδοσή τους στο συγκεκριμένο όχημά σας. Για να γίνει αυτό, η Pioneer διαθέτει μια ομάδα εξειδικευμένων επαγγελματιών σε όλη την Ευρώπη που έχουν τη γνώση, την εμπειρία και το πάθος να μπορούν να εγκαταστήσουν τις σειρές Z και D της Pioneer, δίνοντάς σας την καλύτερη δυνατή εμπειρία ήχου. Αυτά τα Οι συνεργάτες της Pioneer  μπορούν να πουλήσουν και να εγκαταστήσουν τις σειρές Pioneer Z και D. Μην ακούτε μόνο τη μουσική σας, Ακούστε ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.

Προδιαγραφές

Άνοιγμα & ομαλή <sup> TM <sup />
Άνοιγμα & Smooth TMΤο OPEN και το SMOOTH παρέχει ομαλή απόκριση συχνότητας και εκτεταμένο ηχοστάσιο
PERI Pioneer European Reference Installer
PERI Pioneer European Reference InstallerΗ Pioneer διαθέτει μια ομάδα εξειδικευμένων επαγγελματιών σε όλη την Ευρώπη που έχουν τη γνώση, την εμπειρία και το πάθος να μπορούν να πουλήσουν και να εγκαταστήσουν τη σειρά Z και D της Pioneer.

Κύρια χαρακτηριστικά

Μέγεθος 17 εκ
Μέγιστη ισχύς 270 Δ
Ονομαστική ισχύς εισόδου 90 W
Απόκριση συχνότητας 32 - 49.000
Ευαισθησία 84 dB
Αντίσταση 4 Ω
Συχνότητα Crossover 3700 Hz
Βάθος συναρμολόγησης 65 mm
Κοπή τρύπας 144 χιλ
Υλικό Woofer Aramid Fiber διασυνδεδεμένος κώνος IMPP ™
Τύπος πηνίου φωνής Χάλκινο στρογγυλό σύρμα 2 στρωμάτων
Τύπος μπομπίνας Voice Coil Glass Imide
Χαμηλότερη συχνότητα συντονισμού 63 Ηζ
Μεγαλύτερο μέγεθος 26 χιλ
Tweeter υλικό Μαλακός θόλος αλουμινίου
Μαγνήτες Woofer: Ferrite
Tweeter: Neodymium
Βάρος 0,84 κιλά
Άνοιγμα & Smooth TM  NAI
2 δρόμος  NAI
PERI Pioneer European Reference Installer Η Pioneer διαθέτει μια ομάδα εξειδικευμένων επαγγελματιών σε όλη την Ευρώπη που έχουν τη γνώση, την εμπειρία και το πάθος να μπορούν να πουλήσουν και να εγκαταστήσουν τη σειρά Z και D της Pioneer.
Τεμάχια ανά συσκευασία:1